Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Këshilla e mjekëve: Largoni foiljet nga kuzhina

Letra e aluminit gjen përdorim në kuzhinë, sidmos për ruajtjen dhe transportin e ushqimeve por që doktorët kanë pohuar se ajo shkakton probleme të rënda në shëndetin e njeriut.Por pse janë kundër mjekët përdorimit të letrës së aluminit? Ata kanë theksuar se: “Nëse gatuani me letrën e aluminit, atëherë jeni …

Read More »

Menta dhe portokalli ndihmojnë problemet e anoreksisë

Anoreksia është çrregullim në mënyrën e të ushqyerit, e cila çon në humbjen e apetitit, madje pasojat e saj mund të jenë shumë të rrezikshme.Ajo shkaktohet kryesisht pakënaqësitë me peshën trupore dhe dëshira e madhe për të humbur kilogram. Anoreksia manifestohet edhe me bulimi, që është  vjellja e ushqimit të …

Read More »

Kështu dashurohen shenjat e horoskopit

Shenjë për shenjë, si i dorëzohemi ndenjës më të bukur dhe si sillemi kur “Cupidi” godet me shigjetat e tij. Në bazë të shenjës Zodiakale të një burri apo një gruaje, mund të studiohet sjellja e tij/saj kur bie në dashuri. Ka nga ata që fshehin dashurinë për shkak të …

Read More »

Femrat dinë pak për terapinë hormonale

Një hulumtim i ri ka treguar se vetëm një e treta e femrave e kuptojnë ndikimin e hormoneve të cilat janë të pranishme në pilulat e tyre kontraceptive.Nga ky hulumtim, të cilin e ka realizuar kompania farmaceutike Bayer Schering Pharma, është zbuluar se vetëm 34% e femrave dinë diçka në …

Read More »

Sa shpesh duhet t’i ndërroni peshqirët?

Peshqirët janë faktor shumë të rëndësishëm për zhvillimin dhe rritjen e baktereve dhe kërpudhave.Në ta mund të mblidhen qelizat e vdekura të lëkurës, sekrecionet nga hunda, sekrecionet fekale dhe urinare si dhe mikrobe të tjera të shumta në tualet, duke përfshirë pikat nga filxhani i WC-së.Patologu dhe mikrobiologu, Philip Tierno, …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }