Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Nxjerr nga fyti dhe mushkëritë gëlbazën e grumbulluar: Ilaçi natyral i cili të bën lehtë të marrësh frymë!

Zgjidhje plotësisht natyrale për alergji dhe kollë nga ftohja. Koha është e alergjive stinore, ndërkaq për shkak ndryshimit të temperaturave dhe oscilimeve drastike, shumica e njerëzve janë të ftohur.Meqë simptoma përcjellëse te të dy rastet shfaqet me kollë dhe me sekrecion të dendur, i cili vështirë nxirret jashtë, ndërkaq te shumica …

Read More »

Rreziku nga qëndrimi këmbëkryq

Ndonëse femrat mund të duken tejet atraktive kur kryqëzojnë këmbët ka shumë ndikim në trupin e saj, sepse ja çfarë i ndodh trupit nëse kaloni shumë kohë duke u ulur kështu.Mbajtja e kësaj pozite për orë të tëra mund të shkaktojë një sëmundje të quajtur ‘peroneal nerve paralysis’ apo paralizë.Në …

Read More »

Pse duhet të hani mollë pas çdo vakti

Mollët janë një prej frutave më të konsumuara në të gjithë botën. Kjo nuk lidhet me faktin se gjenden në çdo stinë të vitit apo çmimi i tyre modest, por sepse janë të pasura me shumë vlera ushqyese.Mollë përmbajnë antioksidantë dhe shumë fibra natyralë, të cilët ndihmojnë në eliminimin e …

Read More »

Njihuni me vetitë kuruese të fikut

Fiku është një frut të cilin e gjejmë lehtësisht gjatë periudhës së verës dhe për një pjesë të madhe, mund të jetë edhe fruti i preferuar. Ai është njohur që në lashtësi për vetitë kurative.Faraonët e kanë përdorur fikun në trajtimin e shumë sëmundjeve. Fiku përdoret si zbutës për stomakun …

Read More »

Ja pse nuk duhet ta rimbushni shishen e ujit

Trupi i njeriut është rreth 60 për qind ujë.Duke qenë se ne humbasin katër litra në ditë përmes djersës, urinës dhe frymëmarrjes, na duhet të qëndrojmë të hidratuar vazhdimisht.Por thuajse të gjithëve na ndodh që e rimbushim shishen e ujit që kemi blerë. Ekspertët këshillojnë se ky është një gabim …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }