Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Me këto pesë ushqime e ulni presionin e gjakut

Një numër i madh i njerëzve në mbarë botën vuajnë nga presioni i lartë i gjakut, dhe te shumica e tyre një dietë e shëndetshme mund të ndihmojë lehtësimin dhe madje edhe normalizimin e plotë të simptomave.Deri në 98 studime të ndryshme gjetën se dieta me cilësi të lartë dhe …

Read More »

Përse duhet të vendosni feta domateje në fytyrë

Domatet janë një nga ushqimet më të pasura në vlera ushqyese. Përmbajnë vitamina A,C, E, K dhe kompleksin e plotë vitaminës B6; hekur, zink, antioksidantë, acid malik që është i rëndësishëm për trejtjen dhe rigjenerimin e lëkurës etj. Një ndër substancat kryesore që gjendet tek domatja është licopeni, një antikosidant i …

Read More »

Rrezikoheni nga vdekja e parakohshme?

Sigurisht që asnjë nuk e di se kur mund t’i vijë vdekja dhe kjo gjë na nxit që të vazhdojmë me zakonet e këqija.Megjithatë, hulumtuesit shkencorë nga Kolegji Imperial i Londrës kanë përdorur kompjuterët për të parashikuar “plakjen e trurit” të njerëzve në bazë të volumit të indeve në tru.Pasi …

Read More »

Nxjerr nga fyti dhe mushkëritë gëlbazën e grumbulluar: Ilaçi natyral i cili të bën lehtë të marrësh frymë!

Zgjidhje plotësisht natyrale për alergji dhe kollë nga ftohja. Koha është e alergjive stinore, ndërkaq për shkak ndryshimit të temperaturave dhe oscilimeve drastike, shumica e njerëzve janë të ftohur.Meqë simptoma përcjellëse te të dy rastet shfaqet me kollë dhe me sekrecion të dendur, i cili vështirë nxirret jashtë, ndërkaq te shumica …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }