Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Policia hyn në diskotekë dhe zëvendëson DJ-n

Një diskotekë e mbushur me studentë u trondit këtë javë, pasi një polic zuri vendin e DJ dhe filloi të bënte muzikë.Studentët në Birmingham, Angli, mbetën gojëhapur përderisa polici Benjamin Simmons zëvendësoi DJ-n në diskotekën Przym. Të gjithë u habitën kur polici filloi të bënte muzikë dhe ta përziente atë …

Read More »

​Tetë shenjat e kancerit të mëlçisë

Shkalla e kancerit të mëlçisë është në rritje e sipër dhe mijëra vetë vdesin në vit nga kjo sëmundje. Kanceri i mëlçisë ka shënuar rritje 142 për qind që nga viti 1990. Ai është një formë serioze e sëmundjes, e cila mbyt mbi pesë mijë vetë në vit, transmeton KosovaPress.Kanceri …

Read More »

“Shkenca ka gati lajmin e madh të shekullit 21”

Ish-deputetja e Partisë Socialiste njëkohësisht fizikane, Mimoza Hafizi, njofton se “ekipet e eksperimenteve shkencore VIRGO dhe LIGO kanë kapur një valë gravitacionale gjatë 14 Gushtit të 2017”. Nëpërmjet një postimi në Facebook, ajo shkruan se “detektimi i tyre në shekullin 21 përbën një hap madhështor për progresin e shkencës dhe …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }