Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Si të forcojmë sistemin imunitar në mënyrë natyrale

Herpesi në buzë, ulcera, flokë të brishtë, lodhje, gjuha e bardhë, infeksione të shpeshta dhe simptoma të gripit, janë të gjitha shenja që mund të tregojnë sesi sistemi ynë imunitar nuk është në funksion të plotë.Përveç luhatjeve të temperaturës, stresit, dietës së përshpejtuar dhe mungesës së ushqyesve të dobishëm për …

Read More »

Dy metoda për të parandaluar djersitjen

Në këto ditë të nxehta vere është e pamundur të mos djersijmë më shumë se zakonisht. Kjo, sepse vetën në këtë mënyrë trupi arrin të pastrohet plotësisht nga toksinat. Djersitja është një dukuri normale, por nganjëherë mund të bëhet shumë e bezdisshme.Për të parandaluar djersitjen e tepërt, ju japim dy …

Read More »

5 shenjat dalluese dhe pasojat e goditjeve në tru

Goditja në tru është shkaku i dytë kryesor i vdekjeve në botë dhe i treti që shkakton paaftësi fizike. Sipas qindra studimeve ndërkombëtare, mjekët e dinë se sa pak kohë kanë në dispozicion për të ndihmuar pacientët.Goditjet në tru ndodhin kur një zonë e trurit privohet nga rrjedhja e gjakut …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }