Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Të gjitha ushqimet që shkaktojnë fryrje barku

Vera është periudha ku më së shumti femrat shqetësohen për format e tyre.Kilogramë të tepërt, celulit, fryrje… të qenit shumë larg trupit ideal , i vendos femrat në presion! Shumë e rëndësishme është të bëni pikërisht dallimin midis fryrjes dhe kilogramëve të terpërt sepse këto probleme kërkojnë metoda të ndryshme …

Read More »

Adoleshentja përfitoi 1 milion dollarë, pasi dhjetëra policë e përdorën atë për seks (Foto)

Një prostitute adoleshente, e cila ishte përdorur për seks nga ‘dhjetëra’ oficerë policie kur ishte 16 vjeç, i është dhënë një “dëmshpërblim” prej 989,000 dollarësh.Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për Jasmin Abuslin, e cila kishte zbuluar se kishte marrëdhënie seksuale me rreth 24 oficerë, ndërsa punonte …

Read More »

Aktori kosovar dënohet me burg (Foto)

Të akuzuarit Armond Morina për veprën penale “Mashtrimi në detyrë”, Apeli ia shqipton dënimin me burgim në kohëzgjatje prej 1 viti e 6 muaj, i cili dënim nuk do të ekzekutohet nëse i akuzuari, në afatin e verifikimit pre 3 tre vjetësh, nuk kryen vepër tjetër penale. Ai po ashtu …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }