Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Këto janë simptomat më të hershme të tensionit të lartë të gjakut, mos i anashkaloni sepse pasojat janë vdekjeprurëse

Tensioni i lartë i gjakut zakonisht nuk shfaq simptoma dhe njerëzit kryesisht nuk shkojnë te mjeku për t’u kontrolluar. Megjithatë, ekzistojnë disa simptoma të cilat mund të jenë tregues të hipertensionit, ndonëse vështirë mund të dallohen, sepse fjala është për dukuritë shumë të shpeshta. Njëra ndër simptomat më të shpeshta …

Read More »

Si të ushqehemi dhe kurohemi me gështenjën

Fruti i gështenjës, krahasuar me frutat e pemëve të tjera, ka disa vlera ushqimore dhe shëndetësore më të veçanta. Ai i është i pasur në sheqer, fibra, niseshte, vitamina, elementë gjurmë, yndyrë, proteina, minerale dhe kalori në sasi të madhe. Në një studim shkencor të specialistit të pyjeve, veçanërisht të …

Read More »

Pse duhet ta lini një qepë të qëruar në dhomë?

Qepa është një ndër perimet me veti të shumta shëndetësore prandaj është e rëndësishme që ju ta përdorni sa më shumë atë. Ndoshta keni ditur shumë informacione në lidhje me të mirat shëndetësore të saj por nuk e keni ditur se ta vendosni një qepë të qëruar në dhomën ku …

Read More »

Vlerat e lëkurës së limonit

Limoni është një nga ushqimet që përdoret së tepërmi në tavolinat e gjithsecilit. Ai, është i pasur me vitamina dhe forcon së tepërmi sistemin imunitar. Limoni përdoret nga të gjithë. Lëngu i tij gjen përdorim si në kuzhinë ashtu edhe në fusha të tjera. Limoni mund të përdoret në mënyra …

Read More »

Mbretëresha e elasticitetit: Njihuni me gruan e “gomës”, që me akrobacionet e saj fiton mbi 8 mijë euro për një orë (Foto/Video)

Shemika Charles ushtron gjashtë orë në ditë, vetëm dhe vetëm që trupi i saj të jetë në formën më të mirë të mundshme. Ajo udhëton nëpër Amerikë dhe dhuron spektakël së bashku me anëtarët e familjes. Ushtrimet që i realizon gjatë spektakleve i shkaktojnë dhimbje të mëdha në gjithë trupin, …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }