Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Kjo pije e shijshme ju ndihmon të humbni peshë

Humbja e peshës duket si mision i pamundur, sidomos në këtë pjesë të vitit kur ne jemi në të gjitha anët të tërhequr nga gjëra të ndryshme të shijshme. Megjithatë, ju mund të ndihmoni metabolizmin tuaj dhe të zvogëloni dëshirën për të ngrënë, në qoftë se ju vetë përgatitni këtë …

Read More »

Ja çka shëron molla japoneze

Molla japoneze apo fruti nga vendi i lindjes së diellit është e vjetër mijëra vite. Në dukje e ngjashme me domaten, por kur ajo të pritet do të gjeni se në fakt është një frut i shijshëm që mban shumë veti medicinale, të tilla si vitaminë C dhe që përmban …

Read More »

Ja si të hiqni qafe qimet e trupit përgjithmonë (Receta)

Më në fund ju mund t’i hiqni qimet e padëshiruara dhe monotone nga këmbët, duart, kofshët dhe pjesët tjera të trupit.Dhe e tërë kjo në mënyrë plotësisht natyrale dhe plotësisht falas dhe çka është më e rëndësishmja, përgjithmonë.Pra ekziston zgjidhja e përhershme për telashin më të madh të femrave, qimet.Me …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }