Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Kështu mund t’i largoni rrudhat rreth syve

Vaji i ullirit ka fituar popullaritet në mesin e femrave që kujdesen për lëkurën e fytyrës. U bë një ndër preparatet më të mira dhe më të thjeshta kundër rrudhave rreth syve. Gjithçka çfarë ju nevojitet është: 50 ml vaj ulliri dhe 4-5 kapsula vitaminë E (mund ti gjeni në …

Read More »

Kujdes! Kurrë mos i pastroni veshët me kruajtëse

Një ndër rreziqet më të mëdha për dëgjimin është pastrimi i vesheve më kruajtësen e veshëve, e cila ndalohet kategorikishtë të bëhet. Kërkimet mjekësore kanë evidentuar se kur ne pastrojmë veshin me kruajtëse veshësh, realisht nuk e pastrojmë aspak, por pambuku shtyn dyllin në kanal duke e ngjeshur me daullen …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }