Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Toptha me biskota dhe kokos (Video)

Një recetë e lehtë dhe që nuk ka nevojë për pjekje! Përbërësit e nevojshëm: Biskota Jaffa, biskota të bluara, hopla (krem pana), kokos. Udhëzimet: Copëtojmë biskotat Jaffa dhe i hedhim në një enë të thellë. Më pas, në një enë tjetër vendosim hoplën, e përziejmë me mikser derisa të trashet. …

Read More »

Herpesi në buzë mund të shërohet me mjete natyrore

Me siguri secila prej nesh ndonjëherë është përballur me paraqitjen e herpesit. Kruarja, paraqitja e fluskave,dhe në fund dregëza që shpërthen- të gjitha këto janë gjëra që na presin me paraqitjen e herpesit. Si mundet që në mënyrë të lehtë ta shërojmë atë, e që mos të përdorim kremat nga …

Read More »

Studimi: Vetmia shkakton sëmundje, ja cilat janë

Vetmia mund të vrasë. Kjo nuk është një frazë metaforike e shkëputur nga librat artistikë, por një e vërtetë shkencore. Të ndierit vetëm mund të rrisë te njeriu rrezikun e sëmundjeve të zemrës, atakut dhe kancerit. Mungesa e një grupi shoqëror dhe familjar është e rrezikshme për shëndetin po aq …

Read More »

A e mbani celularin në xhep? Mos e bëni më, pasojat janë fatale!

Celulari është bërë “mjet” i pazëvendësueshëm për njeriun modern dhe pa të për shumicën jeta është thjeshtë e paparashikuar, por mjekët e organizatës ruse “Liga kombëtare e shëndetësisë” paralajmërojnë se këto pjisje janë të rrezikshme për sistemin nervorë të njeriut. Në shënjestër janë kryesisht sistemi nervorë, por edhe ai endokrin …

Read More »

Kështu mund ta kuptoni nëse dikush po ju gënjen

Ekzistojnë tri mënyra të dëshmuara që tregojnë nëse dikush është duke ju gënjyer apo jo. Këto janë ato: 1. Gjendja e tyre emocionale ndryshon  Nëse shihni se ata po sillen çuditshëm kur po e thonë atë që po ua thonë, në këtë rast mund ta kuptoni se po ju gënjejnë. …

Read More »

Më të shpejtit në planet (Video)

Njerëz, makina, trene, e shumëçka tjetër, më të shpejtit në botë në një video të vetme. Kjo video është përmbledhje e gjërave më të shpejta në botë, transmeton lajmi.net Njihuni me këto dhe do të mahniteni, nga që çdonjëra prej tyre është unike në formën e vet.

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }