Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Receta: Rollatë e njelmët me kungullesha dhe kaçkavall!

Përbërësit:▪ 2 kungullesha pak më të mëdha▪ 1 vezë▪ pak miell▪ 200 g proshutë▪ 300 g kaçkavall▪ 1 kupë mocarelë▪ pak qumësht▪ kripë, piper▪ pak vaj për fërgimPërgatitja:1. Përzieni miellin, qumështin dhe vezën, ashtu që të përftoni brumin pak më të dendur se sa për palpeta. Qitni krip dhe piper …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }