Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Ju dridhen duart? Ja domethënia!

A ju dridhen duart, çfarë ndodh? Me siguri asgjë. Një “destabilizim” në duar është krejt normale, e këtë e shkakton tremori fiziologjik. Këto dridhje normale nganjëherë mund të shkaktohen, por edhe të çrregullohen si pasojë e konsumimit të madh të kafesë, apo kur jeni ekspozuar stresit kronik. Shmangia e shujtave …

Read More »

Nuk do ta besoni çka shëron helmi i kobrës

Kobra e llojit “java”, për të cilët në Indonezi besohet se janë shëruese, përdoren në mjekësinë alternative. Disa mjekë popullorë gjakun e gjarprit e përziejnë me bimë të tjera. Ata përgatisin edhe kremra dhe tableta të përgatitura me gjakun e kobrës, trasmeton gazeta Kosova Sot Madje edhe mishi i tyre …

Read More »

A mendon të abortosh? Së pari shiko këtë video…

Ambicia apo Aborti…lexoni tekstin e mëposhtëm, në të cilin përshkruhet zhvillimi dhe metoda e abortimit të një fëmije. Pastaj mund të vendosni nëse aborti është gjë e thjeshtë e pa përgjegjësi, tranmeston lajmi.net Ambicia apo Aborti Java e parë: veza e fekonduar, hyn në barkun e nënës. Java e dytë: …

Read More »

Detergjentët po helmojnë fëmijët tanë

Detergjentët për larjen e rrobave po helmojnë fëmijët në një normë të frikshme, paralajmëron një studim i ri. Hulumtuesit shkencorë kanë zbuluar se si pasojë e detergjenteve në formë kapsulash janë shkaktuar helmime të fëmijëve të moshës parashkollorë dhe raste të djegieve të syve nga përbërësit kimikë. Këta detergjentë dolën …

Read More »

Kёto fraza sjellin gёzim dhe largojnё ankthin?

Sipas njё programi neuroglosik, (NLP) ka disa fjalё dhe fraza tё cilat ndikojnё nё ndjesitё dhe sjelljen e njerёzve. Nga ato qё ta bёjnё ditёn mё tё bukur, mjafton vetёm thuash, por edhe t’i besosh vёrtet. Le tё shikojmё cilat janё ato: Sot ishte njё ditё e mirё: thuaje sa …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }