Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Parku i xixëllonjave, një vend spektakolar (Foto)

Në Kinë ekziston një park i jashtëzakonshëm i xixëllonjave në qytetin Wuhan. Parku tematik në qytetin Wuhan është shtëpi e rreth 10,000 xixëllonjave të cilat, gjatë verës, çdo natë ndriçojnë gjithë parkun. Ky park është i ndarë në pesë zona, zonën e fluturimit, zonën e vrojtimit, zonën e vrojtimit të …

Read More »

Fara e zezë ilaç për çdo sëmundje (Video)

Doktori gjerman Maren Franz ka kryer një sërë studimesh dhe rezultatet e arritura i ka përmbledhur në librin me titull ”Shërimi që vjen nga natyra, Fara e Zezë” duke numëruar kështu edhe dobitë që vijnë nga ajo. Fillimisht, fara e zezë si ilaç shërimi është përmendur nga profeti Muhamed (a.s), …

Read More »

PASTRIMI, SA I MUNDIMSHËM! Shikoni mënyrën më të thjeshtë si ta pastroni FRIGORIFERIN, madje pa mjete KIMIKE

Çështja e pastërtisë së frigoriferit është njëra ndër më të rëndësishmet, me rastin e pastrimit të shtëpisë. Kur nuk është i pastër krijohet rreziku nga shfaqja e baktereve, të cilat nëpërmjet ushqimit mund lehtë të depërtojnë në organizmin tonë. Rrjetat dhe raftet në frigorifer duhet të pastrohen çdo ditë. Mos …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }