Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Receta që përmirëson shikimin dhe parandalon humbjen e tij

Një kirurge e njohur ruse dhe një bashkëpunëtor i saj preferojnë që para secilës seancë mjekësore t’ju ofrojnë pacientëve këtë recetë që përmirëson shikimin. Sipas tyre kjo recetë përmirëson shikimin dhe parandalon humbjen e shikimit, transmeton arbresh.info. Përbërësit që ju duhen janë: 100gr Aleo Vera 500gr arra të grimcuara 300gr …

Read More »

Si të shërojmë bajamet

Bajamet kanë funksion mbrojtës shumë të rëndësishëm në organizëm. Mirëpo, nëse shpesh apo vazhdimisht janë të pezmatuara, janë rrezik për organizmin dhe duhet hequr.. “Inflamacioni bajameve rëndom” nënkuptohet inflamacioni i gurmazit, i bajameve dhe i nyjave limfatike në qafë, bashkë me temperaturën e ngritur të trupit, dhembjen e nyjave dhe …

Read More »

Ju bien flokët? Ja përse ndodh

Zinku është një mineral përmes të cilit trupi lufton infeksionet dhe prodhon qelizat e reja. Zinku gjithashtu luan një rol jetësor në shërimin e plagëve dhe krijimin e ADN-së. Megjithëse nuk është kërcënuese për jetën, një mangësi e zinkut mund të jetë veçanërisht e rrezikshme për gratë shtatzëna ose ato …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }