Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Kur të mësoni të mirat shëndetësore të preshit, nuk do e ndani nga tryeza

Preshi përmban shumë lëndë ushqimore me vlera të larta biologjike, fiziologjike, dietetike e mjekësore për organizmin e njeriut. Preshi i freskët përmban: proteina, lëndë të thatë, proteina, yndyrna, karbohidrate, celulozë, kripëra mineral dhe 1 kg presh i freskët përmban 490 kalori. Lëndët kryesore minerale të preshit janë: Kaliumi, natriumi, kalciumi, …

Read More »

Horoskopi ditor, e martë 14 shkurt 2017

Nëse nuk ndjeheni mirë me veten sot, nuk duhet të merrni përsipër përgjegjësi që mbase në të ardhmen do t’ju kthehen kundër. Beqarët nuk do jenë me shumë fat në dashuri, prandaj do bënin mirë të mos nxitoheshin në marrjen e vendimeve. Financat do jenë të mira, mundësi edhe për …

Read More »

Kompresat e nxehta dhe të ftohta për zbutjen e dhimbjeve?

KUR ndiejmë dhembje, ndonjëherë ekziston dilema a duhet të zgjedhim kompresat e nxehta apo të ftohta, ndërkaq shumica nesh jorrallë kanë gabuar në zgjedhje dhe e kanë përkeqësuar situatën. Mirëpo, ekzistojnë udhëzime të cilat do të pengojnë gabimet në të ardhmen, transmeton Telegrafi. Nxehtësia është e mirë kur është fjala …

Read More »

Sa shpesh duhet të vizitoni mjekun?

Vizita vjetore është shumë e dobishme siç është vërtetuar për vite të tëra për shkak të faktit se ajo është një nga masat më të mira parandaluese për të zvogëluar rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të shumta, apo së paku të zbulimit në kohë të sëmundjeve. Megjithatë, hulumtimet e fundit …

Read More »

Kush flet dy gjuhë, mbrohet nga Alzheimer

Studimi i gjuhëve të huaja është më të vërtetë një gjë shumë e mirë, që na lejon neve të hapim vizonin dhe për ta parë botën rreth nesh në këndvështrime të ndryshme. Gjithashtu, të dish më shumë se një gjuhë, na lejon që të udhëtojmë në një mënyrë më të …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }