Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Moderatorja shqiptare shtatzënë? (Foto)

U martua pak muaj më parë dhe patën fatin e mirë që dasmën ta shijonte edhe djali i tyre Abeli.Fiori dhe bashkëshorti i saj Dorandi dëshirojnë ta shtojnë familjen dhe gazetarja nuk ka thënë asnjëherë jo. Ajo ka treguar gjithmonë dëshirën e mirë për t`u bërë nënë edhe njëherë.Në një …

Read More »

Shtatë mënyra natyrale për zbardhjen e dhëmbëve

Një buzëqeshje të shëndetshme dhe të ndritshme është patjetër diçka që të jenë të lumtur për të ngrënë ushqime të shëndetshme, jo çuditërisht mund të shkojë një rrugë të gjatë për të siguruar dhëmbët e bardhë të qëndrojë për vitet që vijnë. Por ka shumë mënyra që mjetet juridike në …

Read More »

Pini kafe, përmirësoni shëndetin

Njësoj si vera, çokollata, kokoroshkat, edhe kafeja hyn në radhët e ushqimeve me përfitime shëndetësore.A mbështeteni në kafe, për t’i hapur sytë në mëngjes ose për ta kaluar ditën?Fundi i fundit, askush nuk e ngatërron kafenë me një mëngjes të shëndetshëm. Por, njësoj si vera, çokollata, kokoroshkat, edhe kafeja hyn …

Read More »

8 mënyrat e përdorimit të bustinave përveç çajit

Dikush zgjedh kafen e dikush çajin, por pasi të lexoni përdorimet e bustinave të përdorura të çajit, do ta preferoni më tepër se kafeja. Këto të fundit mund t’i përdorni për bukurinë e lëkurës, veshjet dhe shumë probleme të ndryshme të përditshme. 1.Pastron fytyrën Nëse keni lëkurë të acaruar apo …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }