Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Ndaloni gërhitjen me këtë pije

Gërhitja gjatë gjumit shfaqet për arsye të ndryshme e që lidhen me pozitën se si flini, konsumimin e tepërt të alkoolit, pagjumësinë, ftohjet etj. Pavarësisht faktit, gërhitja është mjaftë e pakëndshme dhe irrituese sidomos për personat që ndajnë shtratin apo dhomën me personin që gërhatë gjatë gjumit. Nëse keni problem …

Read More »

Kujdes: Mjekimi me barna gjatë shtatzënisë

Disa barna tjera janë të dëmshme në fazat e mëvonshme të shtatzënisë, prandaj të gjitha femrat, duhet të këshillohen që ta zvogëlojnë sa më shumë mundësinë e shfaqjes së anomalive kongjenitale. Këshillat e përgjithshme përfshijnë shmangien e të gjitha barnave, alkoolit, duhanpirjes, vitaminës A (për shkak të teratogjenitetit-defekteve të foshnjës), …

Read More »

Ja se çfarë vërtet ndodh kur hudhrën dhe mjaltin i hani çdo mëngjes në stomak të zbrazët

Hudhra është e njohur si një ndër artikujt më të shëndetshëm, antibiotik natyror dhe ilaç për shumë sëmundje. Hudhra është treguar jashtëzakonisht e dobishme për përmirësimin e punës së zemrës, sepse ul shtypjen e lartë të gjakut dhe kolesterinën, duke penguar sëmundjen e zemrës dhe rrezikun nga insuficienca e zemrës. …

Read More »

Ju dridhet syri? Kjo është arsyeja!

Dridhja e pakontrollueshme e syrit mund të jetë një nga veprimet më irrituese në trupin e njeriut. Dridhja e syrit është një veprim që pothuajse të gjithë e njohim. Madje, në popull kjo lloj dridhje arsyetohet në atë mënyrë që “nuk duhet të tregoni” kur syri e bënë këtë veprim. …

Read More »

Produktet që nuk duhet t’i vini kurrë në fytyrë

Kujdesi ndaj lëkurës duhet të jetë i vazhdueshëm. Ai nis që nga të ushqyerit shëndetshëm, higjiena e përditshme dhe përdorimi i kremërave dhe produkteve përkatëse që duhet t’i përshtaten nevojave të saj. Fytyra është zona më delikate e trupit dhe për këtë arsye kërkon një kujdes specifik. Më poshtë do …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }