Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Kjo pemë ka shumë veti shëruese

Ky frut nga vendi i lindjes së diellit është i vjetër mijëra vite. Njihet si mollë japoneze, dikush e quan hurmë ndërsa në vendin e origjinës i thonë kaki.Në dukje e ngjashme me domaten, por kur ajo të pritet do të gjeni se në fakt është një frut i shijshëm …

Read More »

4 shtyllat bazë për luftimin e kancerit

Nëse jeni serioz për mbajtjen e kancerit jashtë nga jeta juaj, ndiqni hapat e mëposhtme.Këto hapa janë të thjeshta, prandaj provoji dhe kjo do të bëhesh një prej fituesve kundër kësaj sëmundjeje shkatërruese. Duke i bërë ato pjesë të jetës suaj, do të ndjenindryshim të madh në shëndetin tuaj të …

Read More »

Mbani fëmijët larg nga këto pije

Pijet e gazuara janë mjaftë të dëmshme për shkak të sasisë së sheqerit që përmbajnë.Ato nuk rekomandohen të konsumohen në përgjithësi për të gjithë por sidomos për fëmijët.Për shkak të sheqerit dhe përbërësve tjerë të dëmshëm, pijet e gazuara janë një armik i fëmijëve.Deri më tani janë bërë hulumtime të …

Read More »

Ushqimet që ju zgjojnë nga gjumi

Një nga “sfidat” më të mëdha që kemi çdo mëngjes është të ngriturit herët në mëngjes. Shumë persona e kanë të vështirë të ngrihen herët në mëngjes, ndërsa për disa të tjerë ngritja në mëngjes herët është diçka e lehtë, pa asnjë problem.Por edhe nëse ngriheni pa vështirësi në mëngjes, …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }