Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Kush jetojnë më gjatë mishngrënësit apo vegjetarianët?

mishi8

Një studim që përfshiu pothuajse 100.000 amerikanë për 5 vjet, zbuloi se vegjetarianët kishin më pak të ngjarë të vdisnin – nga çfarëdolloj shkaku – gjatë periudhës së studimit se sa ngrënësit e mishit dhe ky efekt qe veçanërisht i dukshëm tek meshkujt. Disa meta-analiza, të cilat kombinojnë dhe ri-analizojnë …

Read More »

Cila prej perimeve është aleatja e lëkurës së yndyrshme?

domatja

E pasur me likopene, domatja, një antioksidant natyral, ruan lëkurën nga plakja dhe nga radikalet e lira. Përbërësit e saj gjenden gjithashtu në disa preparate që përgatisin lëkurën për ekspozimin në diell. Me jo më pak rëndësi është përdorimi i saj për aftësitë purifikuese dhe riekuilibruese. Plot me acide frutorë, …

Read More »