Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Kremi 200 vjeçar grek kundër rrudhave të fytyrës

honeymask-780x439

Shfaqja e rrudhave është një proces që herët a vonë ndodh tek çdo njeri. Tek disa njerëz ndodh të shfaqen që në moshë të re, dhe kjo bëhet një problem shumë irritues. Rëndom u drejtoheni produkteve farmaceutike apo kozmetike, por që në fakt nuk japin efektin që ju dëshironi. Por, …

Read More »

5 arsye përse duhet të bëni kolonoskopi

acibademsistina-colonoscopy_1483524931-3880608

Kanceri i zorrës së trashë është gjithnjë në rritje. Ajo që është shqetësuese është se gjithnjë dhe më tepër është ulur edhe kufiri i moshës, dhe gjithnjë dhe më tepër persona në moshë të re preken nga kjo sëmundje e heshtur. Sipas Prof. Dr. Vasko Vasilevskit, gastroenterohepatolog në spitalin klinik …

Read More »

Pse ndahen çiftet pas disa vitesh martesë?

56e07f7a150000ad000b17e3-1473630681-2839908_1483654795-3126441

Nëse ju apo dikush që e njihni është ndarë kohët e fundit pas 20 vitesh martesë, nuk jeni të vetmit. Ndarja e vonshme, shpesh që quhet “divorci i hirtë”, është një trend i ri në botë. Në vitin 2010, një në katër ndarje ndodhën në mesin e njerëzve të moshës …

Read More »

Dëshironi të shpërnguleni? Këto janë shtetet me standardin më të mirë të jetesës në botë

4-28-780x439

Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD) së fundmi ka publikuar listën e shteteve me kualitetin më të mirë të jetesës në botë. Për ta bërë këtë, OECD ka studiuar 34 shtete përmes 11 parametrave të mirëqenies, duke e përfshirë balancimin e jetës profesionale dhe personale, pasurinë financiare, sigurinë, edukimin …

Read More »