Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Ky është ilaçi magjik që shëron çdo sëmundje

i_1488889378-1843888

Shëndeti juaj i përgjithshëm varet nga zakonet tuaja të të ushqyerit dhe stili i jetës që keni. Shumë nutricionistë theksojnë se gjëja e parë që konsumoni kur zgjoheni në mëngjes është më e rëndësishmja. Nuk ka dyshim se uji i ngrohtë me limon është një nga zgjedhjet më të mira …

Read More »

Ja pse ka hapësira mes dhëmbëve

auto-open-uri20140715-4750-sh67kk-600x3581488906528_1488906841-3646117

Hapësirat ndërmjet dhëmbëve te fëmijët, posaçërisht atyre të përparmë, janë brengë për shumë prindër. Kjo rrallësi ndërmjet dhëmbëve mund të ndikojë në simetrinë e fytyrës, estetikën, të folurit, sjelljen sociale dhe fleksionin e duhur. Shumë faktorë mund t’i shkaktojnë këto rrallësi (diastema). Çelësi i përmirësimit të diastemës qëndron në të …

Read More »

Të gjitha problemet që trajton limoni

limon_1488918095-5451235

Limoni sjell përfitime dhe trajton një numër të madh problemesh. Ky agrum përdoret gjerësisht si në estetikë, por edhe në trajtimin e shqetësimeve të ndryshme shëndetësore. Mostretja dhe kapsllëku Lëngu i tij kontribuon në kurimin e problemeve të lidhura me mostretjen dhe kapsllëkun. Ju mund të shtoni disa pika limon …

Read More »

Lirohuni nga sinoziti, në pak minuta, me uthull molle dhe limon

ssinusititi

Janë të shumtë njerëzit që kanë probleme të vazhdueshme me sinozitin. Shpesh, situata rëndohet dhe mund të zgjasë deri në 8 javë. Përgjithësisht, sinoziti shoqërohet me procese inflamatore të gradës së parë o të dytë. Në çdo rast mukozat e irrituara, si pasojë, fryhen duke shkaktuar ‘paralizë’ të frymëmarrjes përmes …

Read More »