Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

A duhet përdorur sapunët antibakterialë, tregojnë mjekët (video)

antibakterial_1487188808-4860159

  Edhe pse sapunët antibaterialë shkatërrojnë një gamë të gjerë të baktereve, studimet e fundit kanë treguar se janë në gjendje të kontribuojnë në shfaqjen e llojeve të reja të superbaktereve, mikroorganizmave rezistentë ndaj antibiotikëve. Shumica e produkteve antibakteriale përmbajnë kimikatin e quajtur triclosan. Vetëm llojet e mikroorganizmave që mund …

Read More »

Mbroni veshkat me lëng majdanozi

veshkat_1487121237-3494628

Përdorimi i rregullt i lëngut të majdanozit, stimulon funksionim e veshkave dhe të gjëndrave tirode. Elementet që janë gjetur në lëngun e majdanozit, ju bëjnë mirë për qarkullimin e gjakut, kapilarëve dhe arterieve, transmeton arbresh.info Gjithashtu, ky lëng është ilaq i shkëlqyer kundër sëmundjeve të sistemit  urinar dhe është shumë …

Read More »

Sukses i pabesueshëm në mjekësi: Është bërë fotografimi më i hollësishëm i fetusit deri tani (Video)

f_1487144139-5352733

Ekipi ndërkombëtar i ekspertëve në Londër ka fotografuar detajet e pabesueshme të frytit njëzetjavësh, duke përdorur rezonancën magnetike. Tani studiuesit planifikojnë që t’i bashkojnë teknologjinë kulmore nga fusha e ultrazërit, rezonancës magnetike, robotikës dhe kompjuterizimit në mënyrë që të bëjnë sistemin për fotografim automatik deri tani më të mirë për …

Read More »

A u jepen fëmijëve dozat e duhura të barnave?

beba_1487098863-7167575

Për një prind është e vështirë që të shohë fëmijën derisa ka dhimbje për diçka që e mundon, dhe për të lehtësuar dhimbjet e fëmijëve të tyre, nënat dhe baballarët shpesh nuk përmbahen në dozën e përcaktuar nga mjekët Studimi, i cili është botuar në revistën “Pediatrics”, tregon se prindërit …

Read More »