Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Çudia në Kolumbi, zyrtarizohet lidhja mes 3 burrave

Burrë, burrë dhe burrë… Është kjo familja e re e bashkuar në martesë në Kolumbi.Manuel Bermudez, Victor Hugo dhe Alejandro Rodriguez Prada firmosën një dokument përpara një notere në Medellin, duke kurorëzuar kështu historinë tyre të dashurisë, 2 plus 1Lidhja e tyre nisi pak vite me parë. Në 1999-tën Alejandro …

Read More »

Si ta trajtojmlëkurën në kushte shtëpie

Trajtimi i bukurisë që ju prezatojmë do të përmirësojë cilësinë e lëkurës tuaj dhe do të sjellë përsëri shkëlqimin rinor të saj, vetëm me këta përbërës natyralë që i keni në shtëpi. Ja se çfarë duhet të bëni:Fërkoni fytyrën tuaj me domate për disa minuta – ky proces do të …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }