Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Kujdes! Këto ushqime krijojnë rrudha të parakohshme

Kujdes! Këto ushqime krijojnë rrudha të parakohshme

rrudha8

Pamja është një ndër gjërat më të vyera në botë dhe për këtë gjë mundohemi të kujdesemi për të duke u ushqyer sa më shëndetshëm.

Por janë disa ushqime të cilat ndikojnë keq në shfaqjen e parakohshme të rrudhave.

Disa ushqime kanë shumë “yndyrë të avancuar” në përmbajtjen e tyre, gjë e cila ndikon në plakjen e shpejt të lëkurës.

Sigurisht që në përditshmëri është e pamundur që këto ushqime të eliminohen tërësisht, por është e munduar që ato të konsumohen sa më pak, duke u zëvendësuar me ushqime që e pasurojnë me vitamina lëkurën dhe e mbajnë atë të freskët, siç janë peshku, frutat e freskëta dhe perimet jeshile.

Ja një listë e ushqimeve që ju bëjnë të plakeni më shpejt:

Mishi

Të skuqurat

Djathërat

Brumërat

Ushqimet e ngrira

Prodhimet e grurit.

Këto ushqime vërtet janë të shijshme gjatë kohës që jeni duke i ngrënë, por më pas kanë pasoja negative në lëkurën tuaj.

(Visited 53 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

‘Pallua mbron nga syri i keq’, njihuni me historinë e këtij shpendi shumëngjyrësh

Pallua është shpend shumë i përhapur në Indi.Haset në pyje, fusha me barëra të larta, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }