Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Nuk dëshironi të shpenzoni për t’u ngrohur në dimër? Bëni këto 4 gjëra!

Nuk dëshironi të shpenzoni për t’u ngrohur në dimër? Bëni këto 4 gjëra!

nxeht

Gjëja e parë që mendoni përpara se të hapni diçka në shtëpi për t’u ngrohur, është fatura në fund të muajit.

Ekspertët sqarojnë se nëse vërtet dëshironi të kurseni kur jashtë bën ftohtë, duhet të përpiqeni në këto gjëra:

1. Bëni një çaj të ngrohtë osë supë
Intv shton se pijet e ngrohta, e përcjellin të ngrohtin dhe nuk do keni nevojë të hapni ndonjë gjë për t’u ngrohur në shtëpi. Nuk i dihet!

2. Izoloni mirë dritaret dhe dyert
Edhe pse ju duket sikur i keni mbyllur mirë, sërish sigurohuni më shumë. Mund të vendosni ndonjë copë ngjitur me to, për të penguar të ftohtin drejt shtëpisë brenda.

3. Meditoni
Intv shton se meditimi ju ndihmon të ndiheni të ngrohtë shpirtërisht, duke bërë që most a ndjeni të ftohtin.

4. Mundohuni të lëvizni
Nëse mundoheni të lëvizni, do ngroheni më shumë. Kjo gjë do ju mbajë më ngrohtë.

(Visited 68 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

‘Pallua mbron nga syri i keq’, njihuni me historinë e këtij shpendi shumëngjyrësh

Pallua është shpend shumë i përhapur në Indi.Haset në pyje, fusha me barëra të larta, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }