Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Zbuloni nëse keni PROBLEM ME ZEMËR vetëm duke i PREKUR GISHTAT!

Zbuloni nëse keni PROBLEM ME ZEMËR vetëm duke i PREKUR GISHTAT!

42657toe-touching-780x439

Nëse ndonjëherë jeni brengosur për shëndetin e zemrës suaj, atëherë ekziston një metodë e lehta e cila do t’ju ndihmojë në këtë aspekt.

Vlen të ceket se është tejet e rëndësishme të dini nëse e keni zemrën e shëndetshme apo jo, sepse vetëm kësisoj do të keni mundësi të parandaloni ndonjë sulm në zemër, transmeton Telegrafi.

Sipas disa studimeve të fundit, njerëzit të cilët janë fleksibil dhe mund të përkulen mjaftueshëm për t’i kapur gishtat e tyre, kanë zemër të shëndetshme.

Për ta provuar këtë metodë, duhet së pari të uleni në dysheme dhe t’i shtrini këmbët. Pastaj, provoni që me duar t’i prekni majat e gishtave. Nëse jeni aq fleksibil sa t’i prekni ato, kjo do të thotë se edhe zemrën e keni fleksibile dhe të shëndetshme.

(Visited 647 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

‘Pallua mbron nga syri i keq’, njihuni me historinë e këtij shpendi shumëngjyrësh

Pallua është shpend shumë i përhapur në Indi.Haset në pyje, fusha me barëra të larta, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }