Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Ja sa kilogramë duhet të peshoni sipas gjatësisë së trupit!

Ja sa kilogramë duhet të peshoni sipas gjatësisë së trupit!

sa-kilgoramn

Shpesh dëgjojmë miqtë tona të ankohen për peshën trupore, ose dhe veten tek dëshirojmë në fshehtësi disa kilogramë më pak. Menjëherë pas këtyre kërkesave jo dhe aq të pazakonta, njerëzit rreth nesh mund të na kundërshotjnë duke u përpjekur të na bindin se për gjatësinë që kemi jemi shumë mirë.

E po mund të themi se si argument qëndron. Pesha trupore duhet të jetë në porpocion me gjatësinë, por nëse nuk e dini se sa kilogramë duhet të peshoni, tabela e mëposhtme do t’ju vijë në ndihmë. As më pak e as më shumë ja sa likogramë duhet të jeni :
1- Nese jeni e gjate 1.50cm, pesha juaj ideale = 45.0 kg.
2 -Nese jeni e gjate 1.51cm, pesha juaj ideale = 45.9 kg.
3- Nese jeni e gjate 1.52cm, pesha juaj ideale = 46.8 kg.
4- Nese jeni e gjate 1.53cm, pesha juaj ideale = 47.7 kg.
5- Nese jeni e gjate 1.54cm, pesha juaj ideale = 48.6 kg.
6- Nese jeni e gjate 1.55cm, pesha juaj ideale = 49.5 kg.
7- Nese jeni e gjate 1.56cm, pesha juaj ideale = 50.4 kg.
8- Nese jeni e gjate 1.57cm, pesha juaj ideale = 51.3 kg.
9- Nese jeni e gjate 1.58cm, pesha juaj ideale = 52.2 kg.
10- Nese jeni e gjate 1.59 cm, pesha juaj ideale = 53.1 kg.
11- Nese jeni e gjate 1.60cm, pesha juaj ideale = 54.0kg.
12- Nese jeni e gjate 1.61cm, pesha juaj ideale = 54.9 kg.
13- Nese jeni e gjate 1.62cm, pesha juaj ideale = 55.8 kg.
14- Nese jeni e gjate 1.63cm, pesha juaj ideale = 56.7 kg.
15- Nese jeni e gjate 1.64cm, pesha juaj ideale =57.6 kg.
16= Nese jeni e gjate 1.65cm, pesha juaj ideale = 58.5 kg.
17- Nese jeni e gjate 1.66cm, pesha juaj ideale = 59.4 Kg.
18- Nese jeni e gjate 1.67cm, pesha juaj ideale = 60.3 kg.
19- Nese jeni e gjate 1.68cm, pesha juaj ideale = 61.2 kg.
20 Nese jeni e gjate 1.69cm, pesha juaj ideale = 62.1 kg.
21- Nese jeni e gjate 1.70cm, pesha juaj ideale = 62.9 kg.
22- Nese jeni e gjate 1.71cm, pesha juaj ideale = 63.9 kg.
23- Nese jeni e gjate 1.72cm, pesha juaj ideale = 64.8 kg.
24- Nese jeni e gjate 1.73cm, pesha juaj ideale = 65.7 kg.
25- Nese jeni e gjate 1.74cm, pesha juaj ideale = 66.6 kg.
26 -Nese jeni e gjate 1.75cm, pesha juaj ideale = 67.5 kg.
27- Nese jeni e gjate 1.76cm, pesha juaj ideale = 68.4 kg.
28- Nese jeni e gjate 1.77cm, pesha juaj ideale = 69.3 kg.
29- Nese jeni e gjate 1.78cm, pesha juaj ideale = 70.2 kg.
30 -Nese jeni e gjate 1.79cm, pesha juaj ideale = 71.1 kg.
31- Nese jeni e gjate 1.80cm, pesha juaj ideale = 71.9 kg

(Visited 7,257 times, 3 visits today)

About Lajme

Check Also

Çiljeta flet për lidhjen me Alban Hoxhën: S’na pëlqen të jemi çift showbizi

Këngëtarja Çiljeta Xhilaga më në fund ka pranuar historinë e dashurisë me portierin e “Partizanit”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }