Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / LAJME / Pesë gjëra që nuk janë atraktive për meshkuj

Pesë gjëra që nuk janë atraktive për meshkuj

xx-1-630x380

Grimi i tepruar
Vajzat përdorin pudrën për të mbuluar ndonjë puçërr apo rrudha. Mirëpo, ajo duhet të jetë një shtresë tejet e hollë, ngaqë nëse vendosim në masë të tepruar do të duket si maskë.

Lëkurë e thatë ose shumë e yndyrshme
Meshkujt e vërejnë. Pamja e një fytyre shumë të yndyrshme apo buzëve të çara nuk është aspak atraktive tek meshkujt.

Mungesa e kujdesit të trupit
Thonj të rregulluar dobët e këmbë të pa depiluara nuk u pëlqejnë aspak meshkujve. Mungesa e higjienës personale nuk mund të fshihet me rroba apo grim.

Të grimuarit në publik
Meshkujt nuk janë të interesuar t’ju shohin çfarë dredhi përdorni për tu dukur bukur. Vendoseni grimin në shtëpi.

Mbingarkesë parfumi
Ekstremet gjithmonë janë ide e keqe. Mundohuni të vendosni pak parfum tek qafa, prapa veshëve dhe kyçe.

(Visited 5,944 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

Flet Komandanti Suprem i NATO-s: Ja tri rreziqet për Shqipërinë dhe Ballkanin

Për herë të parë në histori, Komiteti Ushtarak i NATO-s u mblodh fundjavën e kaluar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }