Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Stili i flokëve të meshkujve që u pëlqen më së shumti femrave

Stili i flokëve të meshkujve që u pëlqen më së shumti femrave

Ishte një periudhë kohore kur skalpi i meshkujve tullac ishte kryesisht temë e mëshirës dhe parodisë, por tani gjërat kanë ndryshuar: një studim i ri pohon se meshkujt tullacë janë duke udhëhequr në ligjet e joshjes.Tani më të qenit tullac nuk është vetëm ‘sëmundje’ të cilës nuk mund t’i ikësh, sepse shumë meshkuj janë duke i hequr vetë qimet e flokëve për të pasur një stil më ndryshe, transmeton Telegrafi.Pas eksperimenteve të ndryshme nga shkencëtarët, është zbuluar se të qenit tullac është e ndërlidhur me sundimin apo mbizotërimin.Pra, femrat i shohin meshkujt tullacë si më të fortë dhe më sundues sesa ata me flokë të holla apo të gjata.Studimi gjithashtu ka rënë në përfundim se duke i perceptuar meshkujt tullacë si më mbizotërues, ata do të jenë shumë më të mirë ekonomikisht në negociata.Megjithatë, edhe kjo e ka një anë të keqe: heqja e qimeve të flokëve te meshkujt i bën ata të duken rreth katër vite më të mëdhenj.Sidoqoftë, kur është fjala për joshje seksuale, tullacët janë thuajse të pa rezistueshëm!Per me shume klikoni videon me poshte…

 

(Visited 40 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

‘Pallua mbron nga syri i keq’, njihuni me historinë e këtij shpendi shumëngjyrësh

Pallua është shpend shumë i përhapur në Indi.Haset në pyje, fusha me barëra të larta, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }