Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Lind monstrumi me fytyrë njeriu dhe vesh si vetë djalli! (VIDEO+16)

Lind monstrumi me fytyrë njeriu dhe vesh si vetë djalli! (VIDEO+16)

Një video xhirim ku shihet një kafshë me pamje monstruoze, është paraqitur në internet. Kjo bishë ka fytyrë të njeriut, por ajo që është më rrëqethëse, janë veshët të cilët i ngjajnë një djalli.

Nuk dihet se ku ka lindur kjo kafshë. Ndër komentet e shumta është edhe ai humorit të zi, ku thuhet se ‘fshatari ka bërë qejf me lopën, respektivisht dhinë” dhe pas kësaj ka lindur monstrumi i vërtetë.

Mirëpo, më realja është se kjo kafshë e deformuar në këtë mënyrë, ka lindur shkaku i ndonjë problemi tjetër gjenetik.

(Visited 105 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

Çiljeta flet për lidhjen me Alban Hoxhën: S’na pëlqen të jemi çift showbizi

Këngëtarja Çiljeta Xhilaga më në fund ka pranuar historinë e dashurisë me portierin e “Partizanit”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }