Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Cila është mosha më e mirë dhe më e keqe për tu martuar?

Cila është mosha më e mirë dhe më e keqe për tu martuar?

wedding-780x439

Me siguri e keni dëgjuar shprehjen se aq më të vjetër që jeni kur martoheni, aq më shumë mundësi keni të qëndroni të martuar – pra të mos shkurorëzoheni.

Sipas hulumtimeve të fundit, thuhet se mosha më e mirë për tu martuar është mes moshave 28 dhe 32 vjet, nëse veç dëshironi ta shmangni divorcin, transmeton Telegrafi.

Sipas këtij studimi, martesa në këtë moshë është më pak e rrezikshme për divorc sesa të martoheni pas moshës 35 vjet.

Nicholas Wolfiner, sociologu i cili ka analizuar të dhënat gjashtëvjeçare të disa familjeve, thotë se çiftet që martohen si adoleshentë kanë 38 për qind rrezik të shkurorëzohen pas pesë viteve martesë.

Ndërsa, rreziku për personat që martohen në moshën 20-250 vjet është 27 për qind.

Më së paku rrezik për divorc kanë çiftet që martohen mes moshës 30 deri në 34 vjet.

(Visited 113 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

Njihuni me vendet ku mund të bëni pushime dhe shopping me çmime të lira

Vera është periudha ideale për të udhëtuar dhe për të shijuar diellin, por një ndër …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }