Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Truku më i mirë i të gjitha kohërave? (VIDEO)

Truku më i mirë i të gjitha kohërave? (VIDEO)

pool-table_1484073634-1568015

Nuk ka nevojë të thuhen shumë fjalë për të përshkruar atë që entuziastët sportiv në një klub në Bristol e kanë bërë. Thjeshtë duket e pabesueshme.

Ata kanë bërë një poligon të pabesueshëm që fillon me një top të bilardos në shkallë, shkoni mbi tavolina të bilardos dhe përfundon në bar, në fund të një sallë të madhe për bilardo.

Ata realizuan një nga truqet më të mira dhe më të komplikuara të të gjitha kohërave.

Shikoni videon se si duket ky truk i mahnitshëm.

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

E ka foshnja ende kokën e butë? Ja çka duhet të keni kujdes

Shpesh nënat shqetësohen për kokën e butë të porsalindurve të tyre. Ja çfarë duhet të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }