Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Këto tipare meshkujt nuk i durojnë te femrat

Këto tipare meshkujt nuk i durojnë te femrat

cute_1483991622-5024557

Një vajzë mund të jetë më e bukura në botë, por në qoftë se ka këto lloje të sjelljeve, bukuria nuk do të thotë asgjë. Bukuria nuk është vetëm diçka që duket jashtë, ajo rrezaton nga vetitë tuaja.

Meshkujt i konsiderojnë vajzat jo tërheqëse nëse ato janë:

Arrogante

Arroganca dhe vetëbesimi janë dy tipare të ndryshme, dhe femrat shpesh i ngatërrojnë ato. Disa për arrogancë kuptojnë pikërisht vetëbesimin. Ju duhet të besoni në veten tuaj dhe të jeni të vetëdijshëm për cilësitë e tuaja të mira që ju ndajnë nga turma, por në momentin kur filloni t’i trajtoni njerëzit në mënyrë inferiore, nga më e bukura bëheni personi më i shëmtuar. Vajzave të tilla meshkujt kurrë nuk u afrohen.

Mbretëresha e dramës

Çdo njeri në botë dëshiron vëmendje dhe ndonjëherë përpiqet për t’a fituar atë, por tentimi për të tërhequr vëmendje në çdo situatë të mundshme është vepër shumë e shëmtuar dhe e neveritshme. Meshkujt nuk i durojnë femrat që vazhdimisht bëjnë fjalë dhe kërkojnë qime në vezë. Nëse ju ka rënë ngjyra e thonjve apo keni shqyer bluzën tuaj të preferuar, qetësohuni. Askush nuk e do mbretëreshën e dramës pranë tij.

Që merren me thashetheme

Vajzat që dinë gjithçka, prej asaj se çka bën kushërira e largët e shoqes së tyre nga kopshti i fëmijëve deri te ajo se kush me kë ishte mbrëmë dhe ku është ulur, thjeshtë i irriton meshkujt. Jo vetëm meshkujt, njerëz të tillë nuk pëlqehen as nga femrat. Të gjithë nganjëherë merremi nga pak me thashetheme, por nëse thashetheme janë bërë të zakonshme në jetën e përditshme, definitivit jeni më pak tërheqës.

(Visited 212 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

“160 mijë euro dhe ata të tre të vdekur”, të tjera përgjime tronditëse të Habilajve

Dalin detaje të reja lidhur me përgjimet me grupin kriminal të “Habilajve”. Sipas hetuesve italianë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }