Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Dëshira për të vjedhur apo sëmundja e Kleptomanisë (Video)

Dëshira për të vjedhur apo sëmundja e Kleptomanisë (Video)

maxresdefault-3-780x439-1

 

Kleptomania është dëshira për të vjedhur, edhe nëse personi nuk ka nevojë ta bëjë këtë gjë.

Kleptomanët ndjenjë kënaqësi, tension dhe çlirim gjersa e bëjnë këtë, por shoqërohen me frikën se dikush mund t’i shoh dhe të turpërohen.

Për më shumë rreth këtij çrregullimi, ndiqni storjen e përgatitur nga RTV Dukagjini.

(Visited 172 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

‘Pallua mbron nga syri i keq’, njihuni me historinë e këtij shpendi shumëngjyrësh

Pallua është shpend shumë i përhapur në Indi.Haset në pyje, fusha me barëra të larta, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }