Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Keni dhimbje të shpatullave? Mos i injoroni, ja nga çfarë rrezikoheni

Keni dhimbje të shpatullave? Mos i injoroni, ja nga çfarë rrezikoheni

634474__original

Pas dhimbjes së shpatullave (supeve) mund të fshihet një problem më serioz, që nuk kurohet vetëm me një masazh të thjeshtë të tyre. Njerëzit që rrezikohen nga sëmundjet e zemrës zakonisht përjetojnë dhimbje të shumta të shpatullave.

Sipas një studimi të publikuar tek “Journal of Occupational and Environmental Medicine”, ka një lidhje mes faktorëve që shkaktojnë sëmundjet kardiovaskulare dhe dhimbjeve të muskujve, shkruan gazeta Shëndeti.

Hulumtuesit shkencorë arritën në këtë përfundim pas një monitorimi që iu bënë më shumë se 1000 personave. Prandaj duhet të vini në dijeni mjekun nëse keni probleme me shpatullat, pasi mund të jenë shenjë e faktorëve rrezikues të sëmundjeve të zemrës, që duhet të mbahen nën kontroll.

(Visited 594 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

Kjo është pija që ua dëmton eshtrat

Kockat kryesisht përbëhen nga kolagjeni, një proteinë që siguron një shtresë mbrojtëse të butë, dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }