Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Çfarë duhet të dini rreth lindjes në shtëpi?

Çfarë duhet të dini rreth lindjes në shtëpi?

lindja-ne-shtepi

Megjithëse rastet kur fermat në kohët e sotme lindin në kushte shtëpie janë tejet të rralla, megjithatë, nëse veçse keni zgjedhur një opsion të tillë, ka diçka që duhet të dini rreth lindjes në shtëpi.

Lindja me një mami

Shumica e femrave që zgjedhin të lindin në kushte shtëpi, duhet ta kenë afër së paku një mami e cila do ti ndihmojë rreth procesit të lindjes, transmeton Indeksonline.

Megjithëse ka femra që nuk preferojnë të kenë afër një mami kur lindin, kjo gjë nuk është e rekomandueshme sepse mund të keni komplikime të ndryshme dhe më pas do të ju duhet ndihmë.

Ndërkaq, sa I përket mamisë suaj, siguroni që ajo të jetë e licencuar.

Gjithashtu, rrini gjithmonë të gatshëm për të shkuar në spital në rast se keni ndonjë komplikime të mundshëm.

(Visited 86 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

Kjo është pija që ua dëmton eshtrat

Kockat kryesisht përbëhen nga kolagjeni, një proteinë që siguron një shtresë mbrojtëse të butë, dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }