Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / KURIOZITET / Fëmija lind me “zemër” në ballë

Fëmija lind me “zemër” në ballë

634240__bjp6dkksg

Njihuni me fëmijën e veçantë i cili është lindur me një shenjë në formë zemre në ballin e tij. Kjo histori vjen nga Turqia, ku një vogëlush ka lindur me shenjë të veçantë në ballë.

Prindërit Murat Engin, 30 vjeçar dhe gruaja e tij Ceyda, 28 vjeçare nuk mund t’i besonin syve kur e panë që fëmija i tyre Çinar ka lindur me një shenjë të kuqe në ballin e tij e cila kishte formën e zemrës, raporton “Daily Mail”.

“Pas një infermiere në sallën e lindjes unë e isha e para që e pashë këtë shenjë të veçantë mbi kokën e tim biri. Jam befasuar me të vërtetë. Kur pash ballin e tij kam mbetur e shtangur dhe për mua ishte e vështirë për të mbajtur lotët”, u shpreh nëna e vogëlushit.

Fëmija i sapolindur u bë shumë i famshëm

634240__rkeipoftrg

634240__sk0p_yyhx

(Visited 126 times, 1 visits today)

About Lajme

Check Also

‘Pallua mbron nga syri i keq’, njihuni me historinë e këtij shpendi shumëngjyrësh

Pallua është shpend shumë i përhapur në Indi.Haset në pyje, fusha me barëra të larta, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }