Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Daily Archives: September 12, 2017

Pas raportit anal, ja çfarë i çmend femrat në shtrat

Seksi anal nuk është më një tabu. Sipas një sondazhi të zhvilluar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga ‘The Journal of sexual medicine’, përveç seksit anal, femrat janë të çmendura për penetrimin e dyfishtë. Thënë ndryshe stimulimin e njëkohshëm të klitorit dhe të anusit. Ky stimulim mund të bëhet …

Read More »

Studiuesit: Ja kush po e vret dashurinë

Teknologjia dhe mediat sociale po vrasin dashurinë. Ky ka qenë përfundimi që ka nxjerre një studim i universitetit shtetëror te San Diegos. Hulumtimi u bazua në anketimin e 11 milionë të rinjve të grupmoshës 14-22 vjeç rezultatet e të cilit alarmuan studiuesit. Në këtë grupmoshë shihet një rënie me 80% …

Read More »

4 arsyet që ulin dëshirën për të bërë seks

Humbja e dëshirës për të bërë seks ka disa arsye, të cilat pasi t’i mësoni mund të merrni masa. Më kryesorët janë depresioni dhe medikamentet. Prodhuesit e medikamenteve dhe barërave pohojnë se ilaçet trajtojnë mosfunksionimin seksual të femrave, që nënkupton mungesën apo uljen e interesit të aktivitetit seksual, fantazitë, kënaqësinë …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }