Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Daily Archives: September 5, 2017

Ushqimet që nuk duhet të konsumoni nëse vuani nga urthi

Urthi është një formë dispepsi ose mostretjeje. Ajo shkaktohet nga refluksi i ezofagut. Urthi është simptoma kryesore e refluksit gastroezofageal dhe është përshkruar si një ndjenjë djegieje prapa gjoksit që zakonisht ngrihet drejt fytit. Urthi shpesh ndodh pas të ngrënit ose të shtrirës. Herë pas here mund të lërë gjithashtu …

Read More »

Biondet apo brunet? Ja kush janë më të suksesshme

Hulumtimi është fokusuar në tashmë femrat ekzistuese në pozitat kryesore dhe ka përfunduar me konstatimin se së paku 48 për qind e femrave në pozitat e drejtoreshave dhe të shefeve ekzekutive janë bionde. Krahas kësaj, 35 për qind e politikaneve janë bionde, ndërsa një numër i madh i kryetareve të …

Read More »

Çka zbulon poza e preferuar e seksit për ty

Poza misionare, seksi nga prapa, seksi në këmbë… ja çka zbulon poza e preferuar e seksit për ju. Poza misionare Personat të cilët e kanë për qejfi këtë pozë seksi, dëshirojnë që çdo gjë të jetë e thjeshtë. Adhuruesit e pozës misionare kënaqen kur shikojnë partnerin në sy gjatë seksit, …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }