Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 29

Daily Archives: January 29, 2017

Përse gjatë ciklit menstrual femrat ndjejnë dhimbje në gjoks?

Gjatë ciklit menstrual organizmi i femrës i nënshtrohet shumë ndryshimeve, e hormonet janë përgjegjëse për këto të fundit! Para ovulacionit, niveli i estrogjenit është shumë i lartë dhe kjo gjë shkakton zgjerim të kanaleve ku kalon qumështi i gjirit, ndërsa një javë përpara periodave rritja e progesteronit zmadhon gjëndrat e …

Read More »

Lemza, çfarë e shkakton dhe si ta ndaloni?

Lemza shkaktohet nga një tkurrje e pavullnetshme e diafragmës, muskuli që ndan hapësirën e kraharorit nga ajo e barkut. Diafragma luan një rol të rëndësishëm në frymëmarrje.   Çdo tkurrje e saj pasohet nga një mbyllje e papritur e kordave vokale, të cilat prodhojnë tingullin karakteristik gjatë lemzës. Shpesh lemza …

Read More »

Përse kemi qime në prapanicë

I tërë trupi i njeriut është i mbuluar me qime – të vogla apo të mëdha, mirëpo për ç’arsye ato ekzistojnë edhe në pjesën tonë të pasme? Mbase keni qime të shndritshme, “të padukshme”, të cilat mbulojnë prapanicat tuaja, por edhe mbase jeni “të mallkuar” me qime në formë kaçurrelash …

Read More »

Tё vendosёsh kufij…do tё thotё tё duash

Ёshtё njё nga fenomenet mё tё shpeshta me tё cilin pёrballemi nё shoqёri, familje ose prindёr tё cilёt nuk i vendosin rregulla fёmijёve sepse kanё frikё tё marrin rolin e tё “keqit”. Gjё kjo e cila ka si rezultat sjelljen e keqe tё fёmijёve dhe daljen e situatёs nga duart …

Read More »

Qepa i shëron me sukses këto pesë probleme shëndetësore

Ilaçet natyrale janë më të mirat kur është fjala për zgjidhjen e problemeve shëndetësore. Nuk keni nevojë për mjekim të veçantë, kur natyra është pajisur me shumë bimë të cilat lehtë mund t’ju shërojnë. Kështu janë qepët. Ato mund të rregullojnë shumë probleme shëndetësore, pesë prej të cilave GazetaExpress i …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }