Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 24

Daily Archives: January 24, 2017

Scrub BIO për pastrim të thellë të fytyrës

Shumë shpesh do të më dëgjoni t’ju flas për rëndësinë e pastrimit të fytyrës nga qelizat e vdekura dhe nga papastërti sepse më besoni që ato janë burim i të gjitha problemeve që keni në lëkurë. Më poshtë po ju jap recetën me një scrub super natyral. Lëkura ka nevojë …

Read More »

Thuajini lamtumirë strijave, vetëm me limon

Vijat nëpër trup ose ndryshe të njohura si “strijat” janë problem i përbashkët për shumë njerëz, sidomos për gratë pas shtatzënisë. Ato shfaqen për shkak të zgjerimit të shpejtë apo tkurrjes së lëkurës. Kjo mund të ndodhë si rezultat i disa gjërave, si shtim të shpejtë në peshë ose humbje …

Read More »

Ky mineral e rregullon nivelin e sheqerit në gjak

Kromi rregullon nivelin e sheqerit në gjak, ndërsa tek pacientët e varur nga insulina mund të zvogëlojë nevojën për ilaçe dhe insulinë. Për parandalimin zhvillimit të diabetit një rol kyç e luan kromi, të cilën trupi nuk e prodhon, por duhet të futet me ushqim. Ky mineral rregullon nivelin e …

Read More »

Këto janë tri problemet e pakëndshme që i shkaktojnë bajamet

Bajamet janë pjesë e sistemit limfatik dhe ndihmojnë trupin për t’u mbrojtur kundër infeksionit. Bajamet janë vija e parë e mbrojtjes kundër mikroorganizmave të pranishëm në ajër dhe substancave të tjera të dëmshme, por ndonjëherë këta toptha, të vendosur në fyt, mund të shkaktojnë inflamacion dhe shkaktojnë probleme shëndetësore, ndërsa …

Read More »

Si të eliminoni njollat e mërzitshme

Ajo çfarë ndoshta nuk e dini është se secili vend i njollosur duhet të trajtohet në mënyra të ndryshme, prandaj këtu janë disa mënyra efektive për të hequr qafe format më të zakonshme të njollave. Njollën nga pemët njomëni me lëng të freskët limoni apo me uthull të bardhë apo …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }