Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 09

Daily Archives: January 9, 2017

Përse macet e zeza u bënë ‘simbol i së keqes’

Dikur macet e zeza ishin qenie të përkëdhelura dhe të adhuruara por megjithatë u shndërruan në “simbol të së keqes”… Tre mijë vjet para epokës sonë, në kohën e Egjiptit të vjetër, macet kanë qenë më të respektuara nga të gjitha kafshët, derisa vrasja e tyre dënohej me vdekje. Mirëpo, …

Read More »

Kjo pije e dëmton zemrën po aq sa duhani

Përballë faktorëve të tjerë si diabeti, tensioni i lartë, duhani dhe obeziteti, edhe abuzimi me alkoolin mund ta dëmtojë zemrën po njëlloj. Kush pi rregullisht alkool, mund të dëmtojë zemrën, të shtojë mundësinë për t’u prekur nga infarkti dhe nga insufiçenca kardiake, e cila është një lloj gjendje ku muskujt …

Read More »

Ja si e shprehin inatin 12 shenjat e horoskopit

Në momente të caktuara, të gjithë shpërthejmë nga inati dhe si reagon njëri s’reagon një tjetër. Nëse dikush thyen të gjitha pjatat, por për 5 minuta qetësohet, ka dhe nga ata që nuk i kupton kur mërziten e nuk të flasin për një muaj. Nuk na takon neve të themi …

Read More »

Këto tipare meshkujt nuk i durojnë te femrat

Një vajzë mund të jetë më e bukura në botë, por në qoftë se ka këto lloje të sjelljeve, bukuria nuk do të thotë asgjë. Bukuria nuk është vetëm diçka që duket jashtë, ajo rrezaton nga vetitë tuaja. Meshkujt i konsiderojnë vajzat jo tërheqëse nëse ato janë: Arrogante Arroganca dhe vetëbesimi …

Read More »

Mos i përdorni sapunët antibakterialë, këshillojnë mjekët (video)

Edhe pse sapunët antibaterialë shkatërrojnë një gamë të gjerë të baktereve, studimet e fundit kanë treguar se janë në gjendje të kontribuojnë në shfaqjen e llojeve të reja të superbaktereve, mikroorganizmave rezistentë ndaj antibiotikëve. Shumica e produkteve antibakteriale përmbajnë kimikatin e quajtur triclosan. Vetëm llojet e mikroorganizmave që mund të …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }