Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 08 (page 2)

Daily Archives: January 8, 2017

Si të lexosh gjuhën e duarve?

Shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se midis trurit dhe duarve ndodhen më shumë nerva sesa në çdo pjesë tjetër të trupit. Lëvizja e gishtave, e duarve dhe e krahëve është e lidhur drejtpërdrejt me atë çka ndodh në mendjen e njeriut. Kështu, përmes lëvizjeve të duarve, ne zbulojmë se çfarë …

Read More »

Fakte të çuditshme që nuk i keni ditur për kërthizën

Kërthiza është qendra e energjisë, që pasi stimulohet e shpërndan energjinë në të gjithë trupin, por edhe një prej zonave më të pista të trupit njerëzor. Tregon potencialin e pjellorisë tek një femër Sipas Universitetit të Helsinkit, nëse kërthiza e një femre është simetrike dhe e pozicionuar në qendër të …

Read More »

TË GJITHË E KEMI QAFËN TË SHTREMBËRUAR NGA QËNDRIMI ULUR: Ky ushtrim do t’jua kthejë në pozitën natyrore (video)

Dr. Paula Moore, e cila është edhe kiropraktikuese, në video-spotet e veta sqaron shkaktarët dhe pasojat e shtrembërimit të qafës, por ajo që është më e rëndësishme është që jep edhe këshilla praktike se ç’duhet të bëni. Pothuajse nuk ka njeri në botë të cilit qafa i qëndron natyrshëm ashtu …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }