Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 07

Daily Archives: January 7, 2017

Kush jetojnë më gjatë mishngrënësit apo vegjetarianët?

Një studim që përfshiu pothuajse 100.000 amerikanë për 5 vjet, zbuloi se vegjetarianët kishin më pak të ngjarë të vdisnin – nga çfarëdolloj shkaku – gjatë periudhës së studimit se sa ngrënësit e mishit dhe ky efekt qe veçanërisht i dukshëm tek meshkujt. Disa meta-analiza, të cilat kombinojnë dhe ri-analizojnë …

Read More »

Cila prej perimeve është aleatja e lëkurës së yndyrshme?

E pasur me likopene, domatja, një antioksidant natyral, ruan lëkurën nga plakja dhe nga radikalet e lira. Përbërësit e saj gjenden gjithashtu në disa preparate që përgatisin lëkurën për ekspozimin në diell. Me jo më pak rëndësi është përdorimi i saj për aftësitë purifikuese dhe riekuilibruese. Plot me acide frutorë, …

Read More »

E dini se çka u pengon meshkujve tek femrat? Katër gjëra të cilat i bëjnë femrat, ndërkaq meshkujt nuk i duan

Ekzistojnë disa shprehi të caktuara të femrave dhe mënyra të sjelljeve të cilat meshkujve shumë u pengojnë. Pikërisht me to është marrë portali Your Tango. Fjala është për gjërat të cilat vetë meshkujt i kanë theksuar në disa hulumtime, transmeton Telegrafi. Femrat, edhe pse janë dinake, kur është fjala për …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }