Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 06

Daily Archives: January 6, 2017

Si të pastroni trupin me gjethe dafine

Lëngu që përftohet nga zierja e gjetheve të dafinës ju ndihmon të pastroni trupin.   Në 300 ml ujë të valë, vendosni pesë gram fletë dafine dhe i lini të ziejnë për pesë minuta. Hiqini nga soba dhe i lini të qëndrojnë pak. Merrni çajin dhe e pini atë gjatë …

Read More »

Gjashtë ëndrrat që ndryshuan rrjedhën e shkencave

Nga Annie Webb Shkenca nuk përparon vetëm falë kërkimeve por edhe racionalitetit të ftohtë. Disa nga zhvillimet shkencore më të pabesueshme në histori, janë rezultat i ëndrrave, intuitës dhe asaj që ne në përgjithësi e cilësojmë si “pjesa mistike e trurit”. Ja 6 shkencëtarët, ëndrrat dhe përvojat mistike të të …

Read More »

Lemza, çfarë e shkakton dhe si ta ndaloni?

Lemza shkaktohet nga një tkurrje e pavullnetshme e diafragmës, muskuli që ndan hapësirën e kraharorit nga ajo e barkut. Diafragma luan një rol të rëndësishëm në frymëmarrje.   Çdo tkurrje e saj pasohet nga një mbyllje e papritur e kordave vokale, të cilat prodhojnë tingullin karakteristik gjatë lemzës. Shpesh lemza …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }