Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 05 (page 3)

Daily Archives: January 5, 2017

Më në fund përgjigja për pyetjen e përjetshme: Ushtrime apo dietë rigoroze për dobësim?

Hulumtimi i kryer në Angli ka treguar se kur është fjala për humbjen e peshës, ushtrimet janë më efektive se dieta rigoroze. Shkencëtarët kanë studiuar hormonet femërore dhe përgjigjet psikologjike për të kontrolluar kaloritë nëpërmjet ushtrimit dhe përmes urisë. Pjesëmarrëset në studim, që kanë reduktuar në mënyrë drastike futjen e …

Read More »

Çfarë është diabeti mellitus, apo sëmundja e sheqerit?

Diabeti mellitus, apo sëmundja e sheqerit është një sëmundje kronike që karakterizohet nga rritja e nivelit të glukozës apo sheqerit në gjak, për arsye se organizmi nuk ka mundësi të prodhojë insulin, ose prodhimi është i pamjaftueshëm apo pamundësisë së veprimit te insulines në qelizat e organizmit. Format e diabetit …

Read More »

Supa me efekte mbresëlënëse kundër gripit

Kjo supë funksionon si një medikament i blerë në farmaci në trupin tuaj pasi dy përbërësit e saj kryesorë janë mishi i pulës dhe qumështi. Në dallim nga ilaçet që blejmë kjo supë nuk ka efekte anësore dhe organizmi ynë siguron mbrojtjen e duhur nga gripi dhe virosat e stinës. …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }