Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 05 (page 2)

Daily Archives: January 5, 2017

Donin të shihnin një spektakël me një krokodil, por përfunduan në dëshmitarë të një ngjarje të rëndë. Një grup turistësh morën pjesë në një skenë horrori kur një krokodil kafshoi krahun e personit që po e stërviste në një park të Tajlandës. Sumet Thongkhammuan po elektrizonte spektatorët gjatë spektaklit Nakhon Sawan, në ditën e Vitit të Ri, duke treguar se sa i zoti ishte me kafshën. Ai i futi dorën në gojë dhe ndërsa gjithçka dukej se po shkonte mirë, krokodili e kafshoi. Sumet tentoio të lirohej, por kafsha u rrotullua duke bërë që ai të përfundojë i shtrirë përtokë, por fatmirësisht pas disa tentativash arriti të shpëtojë, shkruan noa.al. Gjithçka ndodhi nën sytë e spektatorëve duke krijuar panik të madh. “Ishte e frikshme, të shihje krokodilin duke sulmuar personin që e stërviste. Ai mund ta quajë veten njeriu më me fat që është ende gjallë”, tha Duangruedi Di Satefano, i cili filmoi gjithë skenën dhe e publikoi gjithë skenën online.

Donin të shihnin një spektakël me një krokodil, por përfunduan në dëshmitarë të një ngjarje të rëndë. Një grup turistësh morën pjesë në një skenë horrori kur një krokodil kafshoi krahun e personit që po e stërviste në një park të Tajlandës. Sumet Thongkhammuan po elektrizonte spektatorët gjatë spektaklit Nakhon …

Read More »

Largoni rrudhat nga duart me këto tri metoda

Rrudhat në duar janë ndër shenjat e para të plakjes. Si të tilla, ato paraqesin siklet për shumë persona që ballafaqohen me to. Ekzistojnë disa metoda të cilat janë mjaftë efikase për trajtimin e këtyre rrudhave dhe disa nga to po ua paraqesim më poshtë: Patatet: Zgjedhja e parë dhe …

Read More »

5 ushqimet e domosdoshme të janarit

Siç e kemi thënë e rithënë në artikujt e mëparshëm, periudha e pas festave duhet të konsiderohet si një periudhë rizgjimi për organizmin.  Ashtu si përcaktojmë synimet për vitin e ri, duhet të vendosim disa objektiva edhe për organizmin tonë. Dhe për ta arritur këtë , duhet të përcaktojmë një …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }