Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 04 (page 3)

Daily Archives: January 4, 2017

Hiqni puçrrat brenda nate vetëm me aspirinë…

Puçrrat janë dukuria më e pakëndshme për shumicën e njerëzve, pasi që janë të bezdisshme, gërditshme dhe aspak tërheqëse. Sidoqoftë, rastet nuk janë të rralla ku tretmanet e shtrenjta nuk e zgjidhin këtë problem, transmeton Telegrafi. Por, fatmirësisht ekziston një mënyrë natyrale përmes së cilës mund t’i hiqni puçrrat brenda …

Read More »

Keni dhimbje në gjoks? Ja çfarë mund t’ju ndodh

Ekspertët janë hedhur në kërkime për të gjetur shenjat të cilat i paraprijnë një sulmi në zemër dhe kanë arritur shpesh rezultate të ndryshme. Sipas mjekëve, dallimi kryesor mes sulmit në zemër dhe të djegurës në zemër, karakterizohet me probleme në frymëmarrje dhe jo me të djegurit në zemër. Në …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }