Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 04 (page 2)

Daily Archives: January 4, 2017

6 sëmundjet që nuk e dinit se shkaktohen nga stresi

Stresi mund të shkatërrojë shëndetin. Dhimbjet e kokës bëhen më të shpeshta, keni vështirësi për të fjetur mirë dhe mund të ndikojë edhe tek sistemi i tretjes. Dr. Roger Henderson ka zbuluar disa nga problemet që shkaktohen si pasojë e stresit. Sindroma e zorrës së irrituar Kjo sindromë prek me …

Read More »

Propolis, kundër viruseve në dimër

Propolis prodhohet nga bletet dhe ka aftësinë për të qenë një dizifektues shumë i mirë dhe për trupin e njeriut, në veçanti për rrugët e frymëmarrjes. Në të gjithë stinën e ftohtë, propolis kryen një funksion si antibiotik dhe anivirusal natyror, që mbron nga virozat e dimrit.Një studim i fundit …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }