Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Home / 2017 / January / 04

Daily Archives: January 4, 2017

Si të largoni mykun dhe kërpudhat nga lëkura?

Myku i lekures eshte nje semundje e cila lind si pasoje e shtimit te djerses. Si rrjedhoje e ketij fenomeni ulet ph i aciditetit te lekures duke krijuar keshtu kushte te favorshme te zhvillimit te mykut qe jane shkaktare te semundjes mykotike. Zakonisht nga kjo semundje preken njerez qe bejne …

Read More »

Receta që zhduk gurët nga veshkat për 8 ditë

Veshkat si organet kryesore të trupit të njeriut kryejnë funksione shumë të rëndësishme ndaj ne duhet të tregojmë një kujdes të veçantë ndaj tyre. Sipas statistikave të fundit, ekspertët thonë se në Shtetet e Bashkuara të Amerikës vdesin më shumë njerëz nga gurët në veshka se sa nga të prekurit …

Read More »

Kur duhet marrë antibiotikët

Personat e sëmurë nga gripi në kohën kur nuk ekzistonin antibiotikët kanë pasur vetëm 50 për qind gjasa për të mbijetuar. Kjo është një prej arsyeve pse mjekët nuk duan që antibiotikët të humbasin veprimin e tyre. Bakteret po bëhen gjithnjë e më rezistente ndaj antibiotikëve dhe kjo është një …

Read More »

Pse duhet nisur dita me një gotë uji me limon

Të gjithë mund të kenë dëgjuar të paktën një herë në jetën e tyre për efektet pozitive që sjell në organizmin tuaj konsumimi i ujit me limon. Por, ju ende nuk jeni në dijeni të dobive të pafundme që trupi juaj përfton, nëse konsumoni këtë përzierje. Uji me limon rrit …

Read More »
// Edit your activity's layout XML file to include a // RelativeLayout to contain the AdView: ... // In your activity's onCreate function, construct the AdView, // add to the container view and load the ad: private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); ... RelativeLayout adViewContainer = (RelativeLayout) findViewById(R.id.adViewContainer); adView = new AdView(this, "938290939641711_938305336306938", AdSize.BANNER_320_50); adViewContainer.addView(adView); adView.loadAd(); }